Træning: Mandag kl.15.00-16.15: (sammen med U11)
Henvender sig til vores helt unge spillere i 1.+2. klasse - og hvis nogle i 0-klasse har lyst til at prøve er de velkomne!

Vi øver basis slag og trin, og har fokus på at få spillet på banen til at køre. Med bold og ketcher leger vi med badmintonens univers, hvor både motorik og psyke udfordres. Grundlæggende regler omkring single- og double trænes, samt den til tide svære kunst at tælle point og holde styr på, hvilket felt man skal stå i og hvilke streger, der gælder indlæres.

Hvis børene har lyst, kan de deltage i begynderstævner hen over sæsonen.

Vores U9 spillere hjælper i år vores U11 hold, som er tilmeldt DGI/Badminton Danmarks holdturnering 2017/18.

Der er mulighed for deltagelse i individuelle turneringer - kontakt Karin 20.16.03.43/karinlg@live.dk

Karin Lunde Gjelstrup  Træner

Jeg har været badmintontræner i Skibet IF igennem flere år og har netop taget hul på 7. sæson.

Min motivation for at være træner i Skibet, er at jeg selv har spillet badminton siden jeg var 9 år, så meget af min barndom og ungdom er foregået i en badmintonhal!

Jeg elsker badminton, og den glæde ønsker jeg at give videre til Skibet's børn og unge.

Jeg har været ungdomstræner i mine yngre dage, men har opdateret min viden og fået nye idéer til træningen ved at deltage i DGI's hjælpetræner kurser 1 og 2 i 2012.

Jeg har spillet i flere forskellige klubber, senest i Vejle Badminton Klub, men nyder nu at spille i Skibet IF med en flok skønne Skibet kvinder!