Bestyrelsen

Skibet Idrætsforening er hele områdets naturlige samlingspunkt for sport og kultur. Bestyrelsen arbejder mod at sikre aktivitet for områdets beboere med særligt fokus på børn og unge.

• Vi samarbejder på tværs af alle afdelinger. I bestyrelsen prøver vi så vidt muligt, at repræsentere de store idrætsgrene i Skibet IF.
  • Vi samarbejder med andre idrætsforeninger og udvikler netværk, der kan skaber værdi.
  • Vi arbejder hele tiden på, at skabe de bedste rammer og facilliteter for vores medlemmer.

Fremadrettet vil vi:

• Udvikle og finde ildsjæle - udvikle vores unge trænere
  • Mere effektive i vores kommunikation
  • Vedligeholde vores kultur og styrke vores image i Skibet IF

Forslag?

Du er velkommen til, at sende forslag, ris eller ros.

Vi behandler alle forslag fortroligt, hvis det er et ønske.

info@skibet-if.dk

http://www.skibet-if.dk/uploads/images/bestyrelse_udvalg/12_MichaelGodsk.jpg Bestyrelsesformand

Michael Sjørup Godsk

Jeg har været medlem af bestyrelsen siden april 2013. Det er vigtigt, at vi har et rigtigt grundlag for at kommunikere. Både fra Skibet If til medlemmerne. Trænere og udøverne imellem, men også til kommende medlemmer og interessanter. Jeg vil arbejde på, at udvikle forskellige platforme så vi kan kommunikere samt dele viden, billeder og film med hinanden.

Jeg har været redaktør på Bladet 3.halvleg siden oktober 2006. 3.halvleg er ligeledes en del af det samlede informationsflow mellem trænere, udøver og borgere i området.

Jeg vil i den næste tid arbejde på frivillighed. Hvorfor er det vigtigt, at vi har frivillige? Hvordan fastholder vi vores frivillige? Hvordan tiltrækker vi nye frivillige? Og hvordan belønner vi frivillige? Det er vigtigt, at der kommer nyt blod i foreningen, så vi ikke ender som Tordenskjolds soldater.

• M: 3120 5855 I E-mail: michael.godsk@gmail.com
http://www.skibet-if.dk/uploads/images/bestyrelse_udvalg/12_pederandersen.jpg Næstformand

Peder Andersen

Jeg kom ind i bestyrelsen i skibets idræts forening  i april 2019. Jeg er hjælpe instruktør i gymnastik afdelingen. Har selv dyrket gymnastik i mange år, og gør det stadigvæk. Det er så dejligt at se hvordan børn kan udvikle sig på en enkelt sæson, og tager de forskellige øvelser til sig. Har kun boet 2 år i skibet, så mange ting er stadigvæk nyt for mig.

• M: 2689 0461 I E-mail: christianslund@jyde.dk
http://www.skibet-if.dk/uploads/images/bestyrelse_udvalg/12_Boje.jpg Kasserer

Bøje Utoft

Jeg arbejder som kasserer i Skibet IF, og er nyvalgt, så conventus og alt det nye kommer som en kærkommen hjælp.

Har tidligere været kasserer i Skibet IF, for mange mange år siden, da alt blev bogført manuelt. Har altid været aktiv indenfor Skibet IF, om det er som arrangør af sommerfesten, minitriathlon, eller opstart af en skakafdeling/selvforsvarsafdeling betyder ikke så meget. Elsker at cykle og cykler i Vejle cykel motion.

Jeg bor i Skibet med mine 3 dejlige unger Lasse, Freja og Emil. (som jeg låner hver anden uge, da jeg er skilt).

• M: 2085 9806 I E-mail: skibetbakkevej6@gmail.com

http://www.skibet-if.dk/uploads/images/bestyrelse_udvalg/12_camilla.jpg Bestyrelsesmedlem

Camilla Jørgensen

Medlem af bestyrelsen siden april 2018. Formand i Håndboldudvalget og håndboldtræner i Skibet IF.

Skibet IF en fantastisk ramme for hverdagens fællesskaber. Fællesskaber, hvor vi mødes, får demokrati og deltagelse ind under huden, oplever glæden ved idræt, lærer sociale spilleregler og skaber netværk til hinanden på kryds og tværs.

Skibet IF binder os sammen lokalt, giver os mulighed for at prøve kræfter med forskellige idrætsgrene, for at blive bedre til noget, øve os i at vinde og tabe - og knytte venskaber for livet. Foreningen er fyldt med frivillige og engagerede mennesker, der året rundt gør en kæmpe forskel for vores børn, unge og voksne. Hverdagens fællesskaber er vigtige – hele livet. Derfor er jeg med i bestyrelsen.

Privat bor jeg sammen med Anders og sammen har vi Eske på 17 år og Figne på 15 år.

• M: 2826 1007 I E-mail: millemondo@gmail.com