http://www.skibet-if.dk/uploads/images/afdeling/Kunstgræsbane sep.JPG

Velkommen til Skibet Idrætsforenings fodboldafdeling - Universal Parken

Kunstgræsbanen, i Universal Parken, er endelig taget i brug og det er fantastisk. Vi glæder os til at spille fodbold året rundt på vores eget stadion.

TRÆNER SØGES TIL SERIE 4

Skibet IF har behov for en ny og engageret træner til vores serie 4. herrer til kommende forår. Vores seniortrup i Skibet består af en ung og ambitiøs gruppe på mere end 60 fodboldspillere, som alle elsker fodbold og det fællesskab som fodbold skaber.

Som træner for serie 4 vil du indgå i et træningsfællesskab med vores førstehold som spiller i serie 1 og vores serie 3 og 5. Her vil du indgå i et tæt samarbejde med vores trænere.

Skibet IF råder over nogle gode fodboldfaciliteter. Herunder kunstgræsbane, kampbane, omklædnings- og klubfaciliteter.

Klubbens målsætning for kommende sæson er klar, vi ønsker at rykke op i serie 3 og har helt klart spillerpotentialet hertil.

Har du lyst til at prøve dine trænerevner af i et ungt og ambitiøst miljø, i en klub som sætter fællesskab og bredde højt. Så kontakt gerne seniorudvalget ved Brian Runge, mobil 20 15 00 18.

------------

Her kan du holde dig ajour med nyheder, resultater og finde en masse praktiske oplysninger om vores piger og drenge.

Vi ser altid en masse fodboldglade piger og drenge til både træning og kampe.

Vores mål med fodbold er:
• God opførsel både på og udenfor banen.
• Godt kammeratskab.
• Vi ønsker at spille fodbold, og har fokus på sammenspil, placering og teknik.
• Forhåbentligt en masse sejre i diverse kampe

Nye holdkammerater er altid hjertelig velkomne.

Opstart af fodbold

Opstart af fodbold og retningslinjer i forbindelse med COVID-19