U 11

Træning: Mandag kl. 15.00-16.15: (Sammen med U9)
Henvender sig til spillere i 3.+4. klasse på alle niveauer - fra begynder til mere øvede.
Vi øver både basis slag og klassisk benarbejde (går aldrig af mode!), men vi tager også et indblik i taktik, bevægelsesmønstre på banen og øver mere avancerede slag/slag-sekvenser og udvalgte fokuspunkter (ex. servemodtagning, smash el.lign).
Vi tager udgangspunkt i det samlede hold, og tilrettelægger træningen så alle kan være med.

Spillerne har ligeledes mulighed for at tilvælge en masse forskellige individuelle turneringer på alle niveauer.
I tidligere sæsoner har vores spillere deltaget i Begynderstævner, Udtagelsesstævne til LM, Kommunemesterskaber og LM og andre åbne turneringer/invitations turneringer. At komme ud at møde andre spillere anbefaler vi rigtig meget, da børnene bliver udfordret på en helt anden måde, end den hyggelige træning i hallen gør. Og de lærer at holde fast, og at kampen ikke er slut før end den sidste fjerbold er faldet til jorden!

Vores U11 spillere er i år tilmeldt DGI/Badminton Danmarks holdturnering 2017/18. Vores U9 spillere hjælper en gang imellem til på dette hold.

Der er også mulighed for deltagelse i individuelle turneringer - kontakt Karin 20.16.03.43/karinlg@live.dk

Karin Lunde Gjelstrup  Træner

Jeg har været badmintontræner i Skibet IF igennem flere år og har netop taget hul på 7. sæson.

Min motivation for at være træner i Skibet, er at jeg selv har spillet badminton siden jeg var 9 år, så meget af min barndom og ungdom er foregået i en badmintonhal!

Jeg elsker badminton, og den glæde ønsker jeg at give videre til Skibet's børn og unge.

Jeg har været ungdomstræner i mine yngre dage, men har opdateret min viden og fået nye idéer til træningen ved at deltage i DGI's hjælpetræner kurser 1 og 2 i 2012.

Jeg har spillet i flere forskellige klubber, senest i Vejle Badminton Klub, men nyder nu at spille i Skibet IF med en flok skønne Skibet kvinder!