Velkommen til Skibet Idrætsforenings Håndboldafdeling

• Her kan du finde nyheder, resultater og praktiske oplysninger om håndbold i Skibet IF.
  • Som klub tilbyder vi:
  • Håndbold i lange baner - sammenspil og udvikling af både hold og spiller
  • Sved på panden og masser af grin og godt humør
  • Gode trygge rammer, oplevelser og fællesskaber
  • Kom og vær med - nye holdkammerater er altid velkomne!

COVID19 og håndboldkampe i Skibethallen - vi passer på hinanden:

• Ankom så vidt muligt omklædte.
  • Udeholdets chauffører (max 5) er velkomne til at blive som tilskuere. Hjemmeholdet har pt. ikke mulighed for tilskuere.
  • Indgang er via Kabyssen på 1. sal (adgang fra parkeringspladsen via udendørs trappe). Der skal afsprittes hænder ved indgang.
  • Der er ikke adgang til omklædningsrum fra Kabyssen. Der er adgang til toilet.
  • Alle på 12. år eller derover skal bære mundbind i Skibethallen (ikke under omklædning eller kamp).
  • Der ventes i Kabyssen til forudgående hold er gået ud af hallen.
  • Holdene tager alle deres ting med sig ned i hallen - der er mulighed for at stille fra i omklædningsrum.
  • Chauffører bliver på balkonen, hvor der er opstillet stole med passende afstand. (Dommerbordshjælpere afspritter i Kabyssen)
  • Der kan reserveret tid mellem kampe til at der kan opvarmes ca. 10-15 min.
  • Efter kampen forlader holdene hallen og går til omklædning. der er ikke mulighed for bad.
  • Chauffører forlader balkonen - udgang for alle er gennem hallens vindfang i stueetagen.
  • Dommerbordshjælpere spritter bænke, dommerbord, mål og bolde. Og spritter balkon og omklædningsrum.

COVID 19 og håndboldtræning i Skibethallen - vi passer på hinanden:

• Kom så vidt muligt omklædt. Alle på 12 år eller over skal bære mundbind i hallen. Mundbind skal ikke bæres under træning og omklædning.
  • Indgang via Kabyssen, hvor alle venter til forudgående hold er gået ud af hallen. Fremmødte krydses af.
  • Husk at spritte hænder af. Overtøj, tasker mv. tages med ned i hallen og placeres i omklædningsrum.
  • Forældre i hallen er ikke tilladt.
  • I slutningen af træningen afsprittes bolde, mål og kegler.
  • Holdet spritter hænder og forlader hallen, så nyt hold kan begynde til tiden.
  • Det er pt. ikke muligt at benytte bad efter træning.
  • Der er pt. ingen sociale arrangementer ifm. træning.