U 13

Træning: Onsdag kl.18-20
(5. klasse og opefter - U13+U15+U17/U19 træner sammen)
For vores ældste spillere, har vi valgt, at samle træningen for 5. klasse og opefter. Fra kl. 18-19 er der mest fokus på spil,og fra kl. 19-20 står det på fysisk træning og teknik - og selvfølgelig mere badmintonspil! Vi træner alt - lige fra basis slag, klassisk benarbejde, hurtighed, regler, taktik og meget mere. Træningen er tilrettet, så alle kan være med.

I år (sæson 2017/2018) har vi 2 hold i DGI/Badminton Danmarks holdturnering (et U13 hold og et U17/19 hold. U15 spillere kan i mindre grad hjælpe til på de 2 hold), og der er også stor mulighed for at deltage i en lang række individuelle turneringer.

Vi opfordrer forældrer til at checke BadmintonPeople (www.badmintonpeople.dk), hvor alle turneringer bliver slået op og hvor al tilmelding skal ske.

Vi får også enkelte invitationsturneringer fra omkringliggende klubber, som børnene kan deltage i.

Vi har i år et U13 hold tilmeldt DGI/Badminton Danmark's holdturnering i år - sæson 2017/18.

Der er mulighed for deltagelse i individuelle turneringer - kontakt Karin 20.16.03.43/karinlg@live.dk

Dennis Kristensen  Træner (pr.11.11.2015)

Jeg hedder Dennis Kristensen, er 23 år og bor i Vejle. Til daglig går jeg inde på Handelsskolen, hvor jeg læser HF. Det skal forhåbentlig munde ud i en plads på professionsbacheloren i fysioterapi efter sommer.

Jeg har selv spillet badminton i omkring 15 år i forskellige klubber - heriblandt: Vejle BK, Hedensted BK og Lindved GF. Sidstnævnte spiller jeg stadig i sammen med vennerne, hvor vi deltager i DGI's holdturnering årligt.

Jeg har forskellige trænerkurser i bagagen, som jeg bruger hver fredag i Lindved GF - og nu også i Skibet IF - hvor jeg træner ungdomsholdet om onsdagen.

Karin Lunde Gjelstrup  Hjælpetræner

Anne Mette Jungdal Ravn  Hjælpetræner