http://www.skibet-if.dk/uploads/images/afdeling/07_revyplakat 2017.jpg

Velkommen til Skibet Revyen

Skibet Revyen startede i 1988 som et festligt indslag i forbindelse med en træner– og lederfest i Skibet Idrætsforening i beskedne rammer i Stenager Forsamlingshus. Det var en succes, og så har revyen udviklet sig igennem årene.
I løbet af få år blev det et stort tilløbsstykke, og der var hurtigt udsolgt til forestillingerne, som fandt sted hvert år i foråret, en fredag og lørdag.
Da vi fik en idrætshal i Skibet, blev revyen flyttet til hallen, og der er plads til op til 250 pr. forestilling.
Revyholdet er dels medlemmer, der har været med i alle årene, og dels er der kommet nye dygtige skuespillere og sangere til.
Vi har været med til DM i revy i 2008, hvilket var en stor oplevelse, og vi fik et nummer med i finalen. Vi har også været med ved DM i Revy i 2010, hvor vi fik 2 numre med, men desværre ikke gik videre, vi deltog også i 2012 med et enkelt nummer.
Desuden har vi været ude og optræde rigtig mange steder, til store firmafester, til personalearrangementer, til årsmøder o.

Vi glæder os til at se jer i 2017

Med venlig hilsen