http://www.skibet-if.dk/uploads/images/afdeling/S2 S4 S5 2021v2.PNG

Senior; Serie 2, Serie 4, Serie 6

Tilbageblik på sæsonen

Foråret har været en meget succesfuldt. Trænerteamet overtog midt januar en flok spillere der var meget sultne efter succes. De beviste til hver træning, at vi kunne sætte større krav til gruppen og målsætningerne.

Vi satte derfor høje målsætninger:

Førsteholdet skulle spille med om top 3 - Andetholdet skulle spille serie 4 til efteråret - Oprettelse af et 3. hold, som spiller hver gang Desuden vil vi have Vejles største og bedste seniorafdeling.

Det er med stolthed og glæde at jeg kan sige, at vi har nået vores mål. Vi som trænerteam er stolte af klubbens udvikling og det fællesskab som vi har fået skabt i Skibet IF. Vi har en stærk trup, der er bestående af stærke individuelle spillere, som alle er klar til at føre klubbens hold frem. Der er kommet flere nye ansigter til, som alle er blevet taget godt imod.

Målsætningen næste sæson vil være at bygge videre på vores succesfulde første halve år. Vi vil højere op i rækkerne og højne kvaliteten af træningerne. Derfor er det også meget glædeligt at vi har kunne præsentere Christian Jonasson Lorenzen som ny/gammel træner i Skibet IF for Serie 4.

Vi er sikre på, at vi kan udvikle os, da vi har et fundament der bygger på rutine, ungdommens vilje og sammenhold. Vi håber fortsat på den store støtte vi modtog i et Corona ramt forår, da den er med til at skabe en base i Skibet, hvor vores modstanderhold frygter at komme.

Slutteligt vil vi sige tak til sponsorer, fans og alle i og omkring klubben! Vi glæder os til næste sæson

Der er opstart tirsdag d. 20. juli 2021 kl. 19.00 - Herefter er der træning hver tirsdag og torsdag kl. 19.00 - 20.30, Bane 3

Håber at se mange nye spillere til senior fodbold i Skibet IF – alle er velkomne og husk der er plads til bredden. Hvis der er en derude med lyst til senior træning, kan I kontakte Brian på 20 15 00 18.

Der vil være træning hele året for seniorfodbolden, da man om vinteren en gang i ugen spiller på kunststofbane i Balle.

http://www.skibet-if.dk/uploads/images/profilbilleder/Billede på vej.jpg

Henrik Larsen  Træner

Brian Runge  Træner

Jeg elsker fodbold og har i hele min ungdom spillet i VB, som har givet mig mange gode oplevelser på og udenfor fodboldbanen. Som senior spiller skiftede jeg til VFC, hvor jeg spillede over 300 første holds kampe. Nu bruges fritiden i Skibet IF, som træner for årgang 2001, oldboys fodbold, badminton og stævneansvarlig for vores årlige inde fodboldstævner, Universal Transport Cup.
Jeg startede som træner for drengene, da de var helt små og har stadig stor fornøjelse af at være sammen med dem og følge deres fodboldmæssige udvikling. Vi har en stærk og bred årgang, som med årene har fået stor tilgang af spillere udefra og forældreopbakningen er og har altid været unik. Min fodboldopdragelse i VB, har givet mig en vinder mentalitet, som jeg på bedste vis forsøger at overføre til drengene, som allerede har opnået en del i form stævnesejre i både ind- og udland, spil i den fornemmeste fodboldrække og rekord stort KUV udtagelse. Vigtigheden er dog bredden i en lille klub som Skibet IF og den har der altid været plads til i vores årgang. Kort kan man sige følgende om årgangen med over 45 aktive fodboldspillere – ” Elitefodbold med et socialt aspekt”.
Min ambition er at følge drengene til dørs, som enten træner eller holdleder og overdrage dem til senior fodbold og hvem ved – måske i Skibet IF!!!