Årgang 2001 / U19

I den nuværende sæson har vi et hold der spiller i den øverste liga i Jylland, Liga 1.

I efterårssæsonen er der træning på følgende tidspunkter:

Tirsdage og Torsdage 18.30 - 20.00

Træningen vil veksle mellem træning kun for U17 og træning sammen med U19 truppen.

Nye spillere er meget velkomne. Der bliver brug for alle, da en del spillere har valgt efterskolen i den kommende sæson.

Brian Runge  Træner / 1.Holdet

Jeg elsker fodbold og har i hele min ungdom spillet i VB, som har givet mig mange gode oplevelser på og udenfor fodboldbanen. Som senior spiller skiftede jeg til VFC, hvor jeg spillede over 300 første holds kampe. Nu bruges fritiden i Skibet IF, som træner for årgang 2001, oldboys fodbold, badminton og stævneansvarlig for vores årlige inde fodboldstævner, Universal Transport Cup.
Jeg startede som træner for drengene, da de var helt små og har stadig stor fornøjelse af at være sammen med dem og følge deres fodboldmæssige udvikling. Vi har en stærk og bred årgang, som med årene har fået stor tilgang af spillere udefra og forældreopbakningen er og har altid været unik. Min fodboldopdragelse i VB, har givet mig en vinder mentalitet, som jeg på bedste vis forsøger at overføre til drengene, som allerede har opnået en del i form stævnesejre i både ind- og udland, spil i den fornemmeste fodboldrække og rekord stort KUV udtagelse. Vigtigheden er dog bredden i en lille klub som Skibet IF og den har der altid været plads til i vores årgang. Kort kan man sige følgende om årgangen med over 45 aktive fodboldspillere – ” Elitefodbold med et socialt aspekt”.
Min ambition er at følge drengene til dørs, som enten træner eller holdleder og overdrage dem til senior fodbold og hvem ved – måske i Skibet IF!!!

Henrik Holm  Træner / 2. Holdet

Fodbold har altid været en stor del af mit liv. Lige siden jeg var en lille knægt har den runde bold haft en magisk tiltrækningskraft på mig. I mine ungdomsår spillede jeg fodbold i Brande IF og Give Fremad. Som seniorspiller bød muligheden sig i Vejle Boldklub, hvor jeg i 90´erne spillede en del superliga- og første divisionskampe. Det var kæmpestort pludselig at være rundt i Danmark og spille mod de dygtigste spillere på alle de store stadions med mange tilskuere på lægterne.

I dag træner jeg 2. holdet i Skibet IF U15. Jeg disponerer over en flok dejlige drenge, som gerne vil træne fodbold. Det sociale aspekt betyder meget, og det tror jeg det gør uanset hvilket niveau vi taler om. Jeg taler gerne med mine spillere om at vi skal have det sjovt, men det skal samtidig være seriøst, så vi får noget ud af vores træninger og at vi kan se og mærke, at vi udvikler os som fodboldspillere.

Jeg fortsætter gerne som 2. holds træner, da jeg holder meget af det og det giver mange gode oplevelser. Jeg er dog også udfordret på tiden og det her med at nå det hele, så derfor søger vi en 2. holds træner, som kan gå ind i rollen 100% (med mig som hjælper) – alternativt en hjælper, som kan stå for træningen om mandagen (hen over vinteren træner vi kun om onsdagen, men når den nye sæson går i gang træner vi mandag og onsdag).

Vel mødt til fodbold i Skibet IF!

Jeppe Vangsted  Webmaster