http://www.skibet-if.dk/uploads/images/afdeling/S2 S4 S5 2021v2.PNG

Senior; Serie 2, Serie 4_1, Serie 4_2, Serie 5

Trænerteamet overtog sidste år en flok spillere der var meget sultne efter succes. De beviste til hver træning, at vi kunne sætte større krav til gruppen og målsætningerne. Vi satte derfor høje målsætninger hvorfor vi i skrivende stund har følgende senior hold i SKibet IF:

1. holdet spiller i serie 2

2. holdet og 3. holdet spiller i serie 4

4. holdet spiller i serie 5

Vi som trænerteam er stolte af klubbens udvikling og det fællesskab som vi har fået skabt i Skibet IF. Vi har en stærk trup, der er bestående af stærke individuelle spillere, som alle er klar til at føre klubbens hold frem. Der er kommet flere nye ansigter til, som alle er blevet taget godt imod. Målsætningen næste sæson vil være at bygge videre på vores succesfulde første halve år. Vi vil højere op i rækkerne og højne kvaliteten af træningerne. Vi er sikre på, at vi kan udvikle os, da vi har et fundament der bygger på rutine, ungdommens vilje og sammenhold. Vi håber fortsat på den store støtte vi modtog i foråret i Universal Parken, da den er med til at skabe en base i Skibet, hvor vores modstanderhold frygter at komme. Slutteligt vil vi sige tak til sponsorer, fans og alle i og omkring klubben! Vi glæder os til den igangværende sæson

I perioden 1. januar 2016 - 3. august 2022, er der trukket en liste over 1. holds spillere og antal kampe.

Spiller / Antal kampe i alt

Brian Runge 1
Jeppe Skov Rasmussen 1
Alexander Hesel 1

Der var opstart tirsdag d. 21. juli 2022 kl. 19.00 - Herefter er der træning hver tirsdag og torsdag kl. 19.00 - 20.30, Bane 2 og 3

Håber at se mange nye spillere til senior fodbold i Skibet IF – alle er velkomne og husk der er plads til bredden. Hvis der er en derude med lyst til senior træning, kan I kontakte Brian på 20 15 00 18.

Der vil være træning hele året for seniorfodbolden, da man om vinteren en gang i ugen spiller på kunststofbane i Skibet, Universal Parken.

Henrik Larsen  / Træner

Rune Munk Pedersen  / Træner

Kasper Lindvig  / Træner

Daniel Clafton  / Træner

Henning Brøchner  / Målmandstræner

Brian Runge  / Holdleder

Jeg elsker fodbold og har i hele min ungdom spillet i VB, som har givet mig mange gode oplevelser på og udenfor fodboldbanen. Som senior spiller skiftede jeg til VFC, hvor jeg spillede over 300 første holds kampe. Nu bruges fritiden i Skibet IF, som træner for årgang 2001, oldboys fodbold, badminton og stævneansvarlig for vores årlige inde fodboldstævner, Universal Transport Cup.
Jeg startede som træner for drengene, da de var helt små og har stadig stor fornøjelse af at være sammen med dem og følge deres fodboldmæssige udvikling. Vi har en stærk og bred årgang, som med årene har fået stor tilgang af spillere udefra og forældreopbakningen er og har altid været unik. Min fodboldopdragelse i VB, har givet mig en vinder mentalitet, som jeg på bedste vis forsøger at overføre til drengene, som allerede har opnået en del i form stævnesejre i både ind- og udland, spil i den fornemmeste fodboldrække og rekord stort KUV udtagelse. Vigtigheden er dog bredden i en lille klub som Skibet IF og den har der altid været plads til i vores årgang. Kort kan man sige følgende om årgangen med over 45 aktive fodboldspillere – ” Elitefodbold med et socialt aspekt”.