Velkommen til Skibet Idrætsforenings Floorball/Hockey afdeling

Floorball for mænd har eksisteret siden januar 2015 i Skibet. Til træning er vi typisk 14-20 deltagere, de fleste i 40'erne. Vi er et blandet hold af nybegyndere og let øvede spillere, som spiller for at have det sjovt og få noget god motion. Holdet er ikke tilmeldt en turnering. Derfor kan man godt være medlem uden at deltage hver gang.

En gang om året har du mulighed for at deltage i et stævne.

Hyggesnak og dåseøl kan forekomme ligesom julefrokost og sommerfest ikke er at foragte.

Vi spiller på såvel stor som lille bane afhængig af deltagere. Vi benytter floorballbander.

Der er ikke tilknyttet træner til holdet, så der er rig mulighed for at få indflydelse på træningen og hvordan det hele skal foregå. Martin Jensen er holdleder og sørger for at rammerne er i orden.

Holdleder:
Martin Jensen
martijens@godmail.dk

Udstyr:
Det eneste du skal have med er idrætstøj, indendørssko og en drikkedunk. Resten sørger klubben for. Der er mulighed for omklædning og bad.

Tidspunkt: Mandage kl. 20-22
Sted: Skibet Hallen
Sæson: Kun pause i skolernes sommerferie

Floorball for Kvinder

Floorball for kvinder har eksisteret siden vinteren 2020, hvor det lykkes at stable et lille kvinde floorball hold på benene.

De første 2 gange er gratis prøvetræninger, inden man beslutter om man vil melde sig ind og betale kontingent.

Vi er typisk 6-12 kvinder pr. gang til træning, de fleste af os er i 30’erne. Vi får sved på panden og har det sjovt.

Vi har fået tildelt spilletid onsdag fra 21-22 (1/3 del af hallen) og søndag kl.20.10-21.30. Om onsdagen er der desværre ikke plads til mere end 9 spillere, men om søndagen er hele hallen ledig.

Vi er ikke tilmeldt en turnering og man kan sagtens være medlem uden at deltage hver gang. Der er ikke tilknyttet træner til holdet, så der er rig mulighed for at få indflydelse på træningen og hvordan det hele skal foregå.

Carina Evershed er holdleder og sørger for rammerne er i orden. Meld dig gerne ind i FB gruppen “floorball for kvinder i Skibet og Omegn” eller skriv til Carina på tlf nr: 61696051, hvis det har interesse.