Billede - Skibet IF

Opstart af fodbold

Kære Spillere, trænere og forældre

 

Så fik vi endelig lov til at komme i gang med fodbold igen. Vi glæder os og det ved vi at vores spillere og trænere også gør.

Vi har ventet på, at Vejle Kommune skulle kridte vores baner op, men nu er der "lukket op" for at man må inddele banerne med kegler mm. jvf. DIF:

https://www.dif.dk/da/ forening/raad-og-viden-om- idraetsudvikling/corona

 

Nye ændringer er også, at der gerne må være kortvarig nærkontakt, hvilket betyder at der kan spilles ”kamp” såsom 1v1, 3v3 etc. MEN husk, at det stadig kun er tilladt at være 10 (9 spillere+træner) indenfor samme bane!

Træningen bliver under meget anderledes forhold, end vi er vant til.

I Skibet IF følger vi retningslinjerne fra myndighederne og DBU, og for at vi kan lykkes med det - og det kan vi - er det enormt vigtigt, at vi alle rykker sammen og bakker op om at få de mange nye retningslinjer implementeret. Bestyrelse, ledere, trænere, forældre og spillere.

Det er vigtigt, at alle læser DBUs retningslinjer grundigt igennem og ikke sender børn afsted til træning, hvis man ikke kan leve op til retningslinjerne.

https://www.dbujylland.dk/ media/16564/protokol-for- dansk-fodbold-13-05-2020-vers- 4.pdf

Skibet IF anbefaler at hver spiller selv medbringer sin egen fodbold og såfremt dette ikke er muligt, skal bolde rengøres med sæbe og vand efter endt træning. Der står håndsprit i boldrummet og sæbe/spand i depotrummet ved støvlevask!

Det er udelukkende trænernes opgave at udstyr og bolde vaskes eller sprittes af efter træning – DERFOR er det også trænerens beslutning om man vil starte op med træning igen og den endelige udmelding vil derfor komme fra trænerne.

I samme forbindelse skal det understreges at forældre IKKE må deltage eller være på anlægget under børnenes træningstid !

Vedr. fordeling af baner, er der ikke ændring ift. den plan der er meldt ud i februar og såfremt der har været ønsker om yderligere plads, kan dette ikke i øjeblikket lade sig gøre.

Tilslut kan vi oplyse, at dele af banerne bliver vertikalskåret og topdresset i weekenden, og derefter kridtet i starten af næste uge.

De bedste fodboldhilsner

Skibet IF og Fodboldudvalget