Billede - Skibet IF

Skibet Revyen på stand by i 2019

De sidste 31 år har dygtige amatører været garant for fantastisk underholdning. Revyen har været et samlingspunkt for hele området og revyholdet har leveret en festlig og flot revy.

I Skibet Idrætsforening har vi en Revy vi godt kan være rigtig stolte af, det er der ingen tvivl om. Vi har også en Revy der har udviklet sig og fået stor anderkendelse. Også uden for Skibet og Omegn.

Revyen har også været en glad og hyggelig aften for mange frivillige. En gratis billet til de frivillige har i mange år været en glimrende belønning for frivilligt arbejde i Skibet Idrætsforening.

Det er altid den siddende bestyrelse der har ansvaret i forhold til, at vurdere om budgetterne fra de forskellige aktiviteter giver værdi i forhold til omkostninger.

I forhold til bestyrelsens vurdering af Skibet Revyen, konceptet og den grundlæggende økonomi blev det besluttet at lægge op til en revurdering af rammerne.

Skibet Revyen og bestyrelsen har arbejdet for, at tilpasse revyen til nye rammer, men tiden var for knap i den sidste ende. For vi vil gerne kunne levere en revy på samme høje niveau som tidligere. Derfor er Revyen på stand by, men vi sigter mod, at vi alle får glæde af Skibet Revyen i 2020.

På vegne af Skibet Revyen og Bestyrelsen Skibet Idrætsforening