Billede - Skibet IF

DGI’s 12. Verdenshold

Når DGI sender det 12 verdenshold af sted med showet NAMUH er det med deltagelse af Tobias og Joakim Vilhelmsen. 

Tobias og Joakim har i mange år, dyrket gymnastik i Skibet IF, hvor de startede som ganske små på forældre-barn hold.

I de unge år, var de også aktive i fodboldafdelingen, hvor de var habile fodboldspillere, men ”Kampen” mellem fodbold og gymnastik faldt til fordel for gymnastikken, og det er med stor glæde, at vi nu kan ønske dem begge tillykke med udtagelsen til DGI’s 12. Verdenshold.

Det at komme på DGI’s Verdenshold har været en drøm for Tobias og Joakim, siden de som ganske små, så flere af de tidligere verdensholds opvisninger.

Joakim og Tobias har de sidste år tilhørt eliten inden for gymnastikken i Danmark. Ud over selv at være aktive gymnaster, har de også været aktive trænere. Træner karrieren er for begge startet i Skibet IF, men har sidenhen ført dem vidt omkring. Senest har Tobias været gymnastiklære på Agerskov Idræts efterskole og Joakim har arbejdet som fuldtids træner i Team Helsinge.

Gymnastikudvalget har søgt bestyrelsen for Skibet IF om økonomisk støtte til drengene, og vi er glade for at der er blevet bevilliget.

Tobias og Joakim vil når deres tur med verdensholdet slutter i 2019 lave en workshop for børn i Skibet IF. Det endelige tidspunkt og indhold vil der komme nærmere besked senere.

Vi ønsker Tobias og Joakim en rigtig god tur.

Hvis nogen skulle have lyst, er der mulighed for at se verdensholdet i efteråret på deres Take off tour og igen i foråret 2019 når de kommer hjem på afslutnings tourné

 
Gymnastik udvalget.